534- دوسال و نیم گیاه‌خواری

نزدیک به دو سال و نیم از گیاه‌خواری من و همسرم می‌گذرد.
البته اگر بخواهم دقیق‌تر بگویم، ما خوردن گوشت قرمز و گوشت پرندگان را کنار گذاشته‌ایم و گاهی (مثلا ماهی یکی دوبار) ممکن است غذای دریایی مانند ماهی و میگو بخوریم.

در این مدت، مشکل خاصی مانند کم‌خونی هم نداشته‌ایم و آزمایش‌های رایج پزشکی هم نشان می‌دهد که کمبود خاصی در بدن ما نیست. تنوع غذاهایی که می‌خوریم بسیار بیشتر از غذاهای افرادی است که اگر یک روز مرغ و گوشت نداشته باشند نمی‌دانند چه درست کنند.

تمام خورش‌های رایج ایرانی مانند قیمه و فسنجان و قورمه‌سبزی را با قارچ درست کرده‌ایم و غذاهایی مانند استامبولی و ماکارونی و لازانیا را هم با سویا. کتلت هم با سویا بسیار خوشمزه از آب درمی‌آید و تفاوتی با کتلت گوشتی ندارد.

حتا آب‌گوشت (یا درست‌تر بگویم آب‌بی‌گوشت!) را هم با استفاده از حبوبات درست کرده‌ایم و واقعا هم غذای لذیذی شده است.

من چون معمولا بدنسازی سبکی هم انجام می‌دهم از مکمل سویا استفاده می‌کنم که جانوری نیست و خوشبختانه در اینجا (امارات) به‌راحتی قابل تهیه است. بنابراین گیاه‌خواری مانعی بر سر راه ورزش هم نبوده است.

معمولا افراد می‌پرسند دلت برای غذاهای گوشتی تنگ نمی‌شود؟ خیلی بخواهم روراست باشم باید بگویم گاهی دلم برای کله‌پاچه تنگ می‌شود!

به هرحال، در این دو سال و نیم، چندان صحبتی از گیاه‌خواری نکرده بودم، گفتم گزارشی از عملکرد این مدت داده باشم!

پیشنهاد می‌کنم نگاهی هم به پیوندهای زیر بیاندازید:

کانون انسان پاک، زمین پاک

انجمن گیاه‌خواران ایران

یک آبادانی گیاه‌خوار، قوی‌ترین مرد آلمان

گیاه‌خواران مشهور تاریخ (نیوتن، اینشتین، ادیسون، ...)

  
نویسنده : علی ; ساعت ۱۱:٤۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٧
تگ ها :